Komfortos, energiatakarékos, napfényes lakások
Üdvözöljük!

A KORONA GARDEN Kft.

lakóházak, sorházak, nyaralók, luxus kategóriájú családi házak építésére, valamint régi épületek helyreállítására specializálódott építőipari cég.

Győr belváros

Az épületegyüttes vegyes rendeltetésű alapvetően szolgáltató és lakó egységekre bontható. Az beépítés földszintjén a Kazinczy utca felöl három üzletet és egy bisztrót alakítottunk ki. A felmenő szinteken összesen 8 db lakást terveztünk, vertikálisan értelemben a szolgáltató funkciócsoporttól elválasztottan.

A vertikális tagoláson túl a rendeltetések feltárásának módját külső és belső irányultságra bontottuk. Fontosnak tartottuk, hogy az egyes egységek egymástól függetlenül, jól használhatók legyenek. A földszintnek ennek megfelelően nincs közvetlen utca-udvar kapcsolata. Minden utcafronti feltárás a belső udvar irányában közvetett.

Tervek megtekintése

Rólunk

Határozottan kijelenthetjük, hogy magasan szakképzett munkatársakat alkalmazunk, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek és képesek a legösszetettebb építési és restaurációs munkák elvégzésére.

Büszkék vagyunk partnereinkre is, akik tevékenyen hozzájárulnak terveink megvalósításához.
Bővebben

Munkafolyamatok

A tetőidomot felnyitottuk a Kazinczy utca irányában, így kialakítva tetőteraszt, kihasználva a város egy ritkán láttatható aspektusát.

Galéria

Látványtervek

Dokumentumtár

aspect_ratio

360° látványtervek

Fontosnak tartottuk, hogy az egyes egységek egymástól függetlenül, jól használhatók legyenek. A földszintnek ennek megfelelően nincs közvetlen utca-udvar kapcsolata.

Nagyvonalú térszervezés, több hálószobás egységek

Keressen minket!

Az emeleten 5 db lakást alakítottunk ki. Az egyes lakások alaprajzi kialakításában törekedtünk az adottságokhoz képest minél nagyvonalúbb térszervezésre, több hálószobás egységek kialakítására. Az L3 Lakást a keskeny traktusmélységből fakadóan belső kétszintesre terveztük. Az L6 lakást a szűk alaprajzi kereteinek megfelelően 3 szintesre növeltük, így kialakítva egy 3 hálószobás egységet.

Szeretnénk jobbá és kényelmesebbé tenni az életet, hogy mindenki boldog és elégedett legyen azzal.